Joan Laporta, prezident FC Barcelona, poskytol rozhovor pre katalánsky denník Sport, v ktorom zhrnul prvé mesiace prebiehajúcej sezóny v podaní FC Barcelona na ihrisku aj v klubových kanceláriách. Laporta pozitívne hodnotí doterajšiu časť ročníka a zdôrazňuje, že hlavným cieľom je majstrovský titul v La Lige.

Ako by si zhodnotil prvé tri mesiace súperenia po športovej stránke? Môžeme považovať za prehru to, že Barcelona sa druhýkrát v rade nedokázala prebojovať do osemfinále Ligy Majstrov?

"Túto prvú fázu sezóny hodnotím pozitívne. Mužstvo sa zlepšilo a je stále čoraz konkurencieschopnejšie, hoci sa nachádza v procese výstavby. Už teraz však generuje veľké očakávania. Prioritou tejto sezóny je La Liga."

"Sezónu začíname vždy s tými najvyššími cieľmi a samozrejme, že sme chceli zostať v Lige Majstrov, no okolnosti nám to neumožnili. Bol to tvrdý úder. Ale zdôrazňujem, že cieľom je liga a dúfame, že budeme pokračovať správnym smerom. Zaznamenávame veľmi dobré čísla. Máme šancu zabojovať o titul."

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.