Pablo Torre je jednou z posíl FC Barcelona. Na Camp Nou prestúpil počas uplynulého leta a je odhodlaný zostať. Do Barcelony prišiel z Racingu Santander preto, aby hrával primárne v Barca Atlètic, pričom raz za čas sa objaví aj v prvom tíme.

Jeho adaptácia je v každom prípade náročná, pretože médiá tvrdia, že niekoľko týždňov odmietal nastupovať za rezervu. Torre trval na tom, že si chcel vybojovať minúty v prvom tíme, ale často presedel zápas len na lavičke. Situácia sa začala meniť v posledných týždňoch, keď si mladík uvedomil, že pod Xavim veľa minút nedostane. Nakoniec debutoval v drese rezervy a neskôr dostal šancu na debut aj v prvom tíme Blaugranas v zápase proti Viktorii Plzeň, v ktorom strelil dokonca aj gól.

V súčasnosti sa nachádza na zraze reprezentácie Španielska do 21 rokov a na tlačovej konferencii uviedol, že by rád zostal v FC Barcelona: "chcem zostať v Barcelone a učiť sa od najlepších. 5 minút na Camp Nou je viac ako 90 minút kdekoľvek inde," uviedol a pokračoval: "Spočiatku ste z príchodu do Barcelony šokovaní, ale nakoniec sú tu veľmi normálni ľudia, ktorí sa vám snažia pomôcť so všetkým a pravdou je, že potom to beriete normálne."

zdroj: Barca Buzz
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.