Luis Enrique debutoval ako streamer na Twitchi a jeho prvé vysielanie si pozrelo viac ako 140 tisíc divákov. Tréner reprezentácie Španielska slobodne odpovedal na otázky internetových užívateľov.

Tréner priznal, že kedysi porovnával Ansu Fatiho k Tsubasovi, prezradil, ktorý hráč v tíme najviac žartuje, zhodnotil, kto je najlepším futbalistom v histórii španielskeho futbalu a tiež odpovedal na otázku, či by sám seba povolal do národného tímu.

Rozhodnutie začať streamovať

"Videl som, ako môj syn sleduje mnohých streamerov. Začalo to ako žart, ale postupom času sme sa rozhodli, že to urobíme. Neexistuje žiadna organizácia ani nič, budeme sa učiť na vlastných chybách. Dúfam, že to tiež nenahnevá tlač, nebudú sa tu rozoberať dôležité veci týkajúce sa odborníkov, skôr osobné veci. Existuje veľká túžba ukázať veci také, aké sú. Zajtra o rovnakom čase bude ďalší stream. Bude to tak trochu aj moja terapia, ale ak sa v ktoromkoľvek momente nebudem cítiť dobre alebo sa niečo stane, tak to ukončím. Cieľom je to, aby vás to zaujímalo."

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

1 komentár
2022-11-19 08:47:39
To chce asi kazdy, kto ma nieco spolocne s Barcelonou.