Pre Portugalčana, podobne ako pre Argentínca, to budú už piate Majstrovstvá sveta v ich kariére. Cristiano Ronaldo by však Messimu veľmi rád dal šachmat.

Cristiano Ronaldo poskytol rozhovor pri príležitosti už slávnej fotografie pre reklamnú kampaň značky Louis Vuitton. "Veľmi rád som robil túto kampaň s Louis Vuitton, bol to sen, že som bol pozvaný ako ambasádor," uviedol a následne sa vyjadril k šampionátu: "Som veľmi presvedčený a optimistický, že všetko pôjde dobre. Chcel by som byť tým hráčom, ktorý dá Messimu šachmat, stalo sa to v šachu a vo futbale by to bola mágia."

Ronaldo a Messi dominovali svetovému futbalu viac ako jednu dekádu a neustále sa diskutuje o tom, kto z tejto dvojice velikánov je lepším futbalistom, hoci ani jednému z nich sa zatiaľ nepodarilo získať titul z Majstrovstiev sveta. Mohol by prípadný úspech v Katare zmeniť život jednému z nich?

"Aj keby som vyhral Majstrovstvá sveta, diskusia bude pokračovať. Niektorí ľudia ma majú radi viac, niektorí menej, podobne ako v živote, niekto preferuje blondíny, niekto brunety," povedal Ronaldo.

"Majstrovstvá sveta budú vždy výkladnou skriňou. Ale ak mi poviete, že vo svojej kariére už nevyhrám žiadne tituly, aj tak by som bol šťastný vzhľadom na to všetko, čo som dosiahol. Som hrdý na všetky moje úspechy. Bol by to samozrejme sen. Uvidíme, dúfam, že všetka energia je na tej správnej strane, na tej našej strane," dodal.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

4 komentáre
2022-11-22 07:19:22
Až nato, že partia šachu bola "na miešaná" aby sa to skončilo remízou.
2022-11-22 07:44:10
Kto na hru pozerá triezvo, niet čo diskutovať, kto je lepší. Jednoznačne Leo.Titul je dielom mužstva, až potom jednotlivca.