Ferran Torres dal Xavimu Hernándezovi jasne najavo, na ktorej pozícii v útoku sa mu hrá najlepšie.

Torres patrí medzi tých ofenzívnych hráčov, ktorí môžu hrávať v útoku na všetkých troch postoch, no mladík priznáva, že najlepšie sa mu darí vtedy, keď si môže zahrať na pravej strane.

"Môžem hrať na ktorejkoľvek z troch pozícií v útoku, ale na pravom krídle hrám svoj najlepší futbal," povedal na tlačovej konferencii reprezentácie Španielska. "Ale dôležité je hrať bez ohľadu na to, kde. Pokiaľ hrám, môžem to robiť na ktorejkoľvek pozícii v ofenzíve. Cítim sa komfortnejšie na pravej strane, aj keď v poslednom čase hrám viac naľavo či na hrote," uviedol.

Torres začal túto sezónu na klubovej úrovni v Barcelone na lavičke, ale napriek tomu sa mu podarilo dostať na súpisku La Roja pre Majstrovstvá sveta v Katare. 22-ročný mladík strelil v tejto sezóne 5 gólov vo všetkých súťažiach, no v konkurencii Lewandowskeho, Dembélého, Raphinhu a Fatiho ho čaká náročný boj o minúty v drese Blaugranas.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-11-22 10:32:44
Toť vše k tomu ako ho všetci pokladajú za LW. Vždy som vravel, že vo Valencii hral prevažne na pravo a že je to jeho doslova pravá pozícia.
2022-11-22 11:09:54
Máme 3 pravé křídla co chtějí hrát v základu, ale ani jedno levé. A všichni tři jsou na levém poloviční....