Gavi poskytol rozhovor pre zástupcov médií PRENSA IBERICA. Záložník reprezentácie Španielska porozprával o spolupráci s Pedrim či tréningu pod drobnohľadom Luisa Enriquého.

Pedri

"Je to skvelý priateľ. Mimo ihriska prežívame skvelé chvíle a to sa odráža aj na ihrisku. Je to skvelý hráč a všetko robí oveľa jednoduchším. Je potešením mať ho za spoluhráča."

Kapitáni

"Atmosféra v tíme je dobrá, medzi mladými hráčmi, ale aj medzi veteránmi. Kapitáni Busquets, Jordi a Koke nám dávajú veľmi dobré rady. Máme unikátnu chémiu."

Luis Enrique

"Som veľmi vďačný trénerovi a jeho personálu za to, že mi veria. Dodávajú mi veľa sebavedomia a ako hráčovi mi veľmi pomáhajú rozvíjať sa vďaka ich taktických radám. Stále mám veľa priestoru na zlepšenie a musím tvrdo pracovať. Tréner žiada nás, stredopoliarov (interiores), aby sme nabiehali do pokutového územia a pokúšali sa strieľať góly. Sme tím a všetci musíme brániť a snažiť sa strieľať góly."

Zápas proti Nemecku

"Do každého zápasu ideme s ambíciou vyhrať. Náš cieľ proti Nemecku bude rovnaký ako proti Kostarike. Sme tím s veľkými ambíciami a v každom zápase dávame maximum, bez ohľadu na to, kto je súperom."

Gavi sa priblížil rekordu Pelého

"Je pôsobivé, že moje meno sa objavuje vedľa legiend ako Pelé. Dôležité je pomôcť tímu vyhrať tým, že odohrám skvelý šampionát. Prežívam sen. Trvá sa neustále a nemôžeme prestať. Musíme pracovať na každom tréningu s rovnakým entuziazmom a túžbou napredovať."

zdroj: El Periodico
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-11-24 19:54:46
Aj pozerať na vás dvoch je potešením. A dúfam, že to bude ešte trvať dlho.