Tréner Realu Betis Manuel Pellegrini nie je úplne nadšený z toho, že Luis Enrique ako tréner Španielska začal počas šampionátu v Katare streamovať na platforme Twitch.

Pellegrini si prestávku v sezóne užíva na oddych. Zamieril naspäť do Čile, kde získal ocenenie od trénerskej akadémie University Andres Bello. Pri tejto príležitosti si našiel čas aj na novinárov, kde porozprával o prebiehajúcom šampionáte v Katare.

"Prehra Argentíny v zápase proti Saudskej Arábii vysvetľuje, prečo je futbal najpopulárnejším športom na svete," povedal. "Nastávajú neočakávané situácie. Práve to začína, nakoniec prekvapenie zažije viac favoritov. Brazília, Argentína, Francúzsko a Anglicko patria medzi favoritov, ale stať sa môže všetko," uviedol.

Potom sa vyjadril k Luisovi Enriquemu, ktorý začal počas Majstrovstiev sveta streamovať na platforme Twitch: "Byť trénerom národného tímu je komplexný vzťah, veľa ľudí ide proti nemu kvôli jeho rozhodnutiam. Keď sa pozerám na to, ako sa odhaľuje na sociálnych sieťach, kde je v móde hádať sa, má na to svoje dôvody. Osobne si myslím, že mu to prinesie viac problémov ako úžitku," dodal.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2022-11-25 07:55:17
Však keď bude mať pocit, že mu to robí viac problémov ako radosti tak s tým skončí, predsa to hneď na začiatku spomenul