Barcelona počas šampionátu v Katare nezaháľa a plánuje svoje ďalšie kroky na prestupovom trhu. Januárové prestupové obdobie klope pomaličky na dvere a športové oddelenie Blaugranas aktívne hľadá posily do prvého tímu.

Médiá v poslednom období píšu o tom, že Barcelona chce počas januára podpísať pravého obrancu a záložníka, no zdá sa, že nepohrdne ani ofenzívnym hráčom. Medzi dlhodobé ciele katalánskeho klubu patrí útočník AC Miláno Rafael Leao.

Novinár Toni Juanmarti z Relevo ponúka čerstvé informácie súvisiace s touto témou. Veľkým obdivovateľom tohto útočníka je najmä prezident FC Barcelona Joan Laporta, no Leao má veľmi dobré hodnotenie aj na športovom oddelení klubu. Leao sa vypracoval na jedného z najlepších útočníkov Portugalska a to najmä po prestupe do AC Miláno, kde v tíme Rossoneri zohráva kľúčovú úlohu. Počas pôsobenia na San Sire zaznamenal 34 gólov a 30 asistencií.

Tieto výkony neunikli pozornosti Barcelony, ktorá bude situáciu Portugalčana v Miláne pozorne sledovať. Zo športového hľadiska by sa Leao mohol stať chytrou dlhodobou investíciou, ktorú by Katalánci mohli uskutočniť počas najbližšieho leta. Leao ponúka v útoku všestrannosť a produktivitu, dokáže hrať na viacerých postoch. Veľa však závisí od toho, či Dembélé podpíše s Barcelonou novú zmluvu...

zdroj: Relevo
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-11-25 13:49:55
...staci Dembelemu nedat podpisat a nepodpise :D
2022-11-25 13:56:50
Konečne Leao..najlepšia možnosť na ľavé krídlo