Pep Guardiola dlhodobo tvrdil, že jeho návrat na trénerskú stoličku FC Barcelona je vylúčený a ak sa jedného dňa vráti do metropoly Katalánska, tak ako tréner mládeže v La Masii. Zdá sa však, že v priebehu rokov svoj postoj zmenil a už nevylučuje ani návrat ako tréner prvého tímu Blaugranas.

"Ak by to bolo nevyhnutné, vrátil by som sa, ale teraz to nie je tento prípad," povedal Pep Guardiola pri preberaní ocenenia pre najlepšieho trénera 2021-2022 na podujatí Hviezdy Katalánskeho futbalu. "Pep odišiel a klub naďalej vyhrával," uviedol a priznal, že "nič sa nedá porovnávať s Barcelonou. Ak sa budeme musieť opäť stretnúť, urobíme to, ale prirodzeným spôsobom. Teraz je rad na iných."

"V súčasnosti prevláda sklamanie z Ligy Majstrov, ale ak si preanalyzujeme zápasy, Bayern mal byť v Mníchove porazený a potom tam bola situácia s pokutovým kopom v zápase proti Interu," povedal.

Bývalý tréner Barcelony však budúcnosť klubu vidí pozitívne: "Vedenie vynaložilo úsilie, pretože je tam mimoriadny káder a je mi ľúto, že nepokračujú v Lige Majstrov, ale radšej by som na nich nenarazil," dodal.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

4 komentáre
2022-11-29 11:03:56
To by bol sen?
2022-11-29 11:07:24
Mňa by zaujímalo, prečo je v Barce ťažké vydržať dlhodobo ako tréner pričom v man city sa to dá. Nespomínam si na podrobnosti, ale Pep odišiel na vlastnú žiadosť nie?