Katalánsky denník Mundo Deportivo informoval, že Sergi Roberto sa úplne zotavil zo svojho zranenia a je pripravený vrátiť sa do tréningov. Odchovanec La Masie bude Xavimu k dispozícii už na zápas proti Espanyolu.

Roberto si vykĺbil rameno počas zápasu Barcelony proti Athletic Club, ktorý sa hral 23. októbra. Odvtedy musel nútene pauzovať. Univerzál nevycestoval na Majstrovstvá sveta do Kataru spolu so Španielskom a tak sa naplno venoval rehabilitácii, ktorú úspešne ukončil v týchto dňoch a mal by sa pripojiť k tréningu so zvyškom tímu, ktorý zostal v metropole Katalánska.

Xavi obnoví tréning pre hráčov, ktorí nevycestovali do Kataru, už 5. decembra. Na tréningu budú prítomní hráči ako Bellerín, Iñaki Peña či Marcos Alonso. Roberto v tejto sezóne odohral zatiaľ len 12 zápasov, v ktorých strelil 2 góly a na ďalšie 2 prihral. Dobré výkony podával na poste obrancu, pivota či interior. Vzhľadom na to, že Barcelona má na šampionáte množstvo hráčov, Xavi bude potrebovať využívať svoj káder naplno. Návrat Sergiho Roberta do tréningového procesu je určite povzbudením.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2022-12-01 20:43:05
Adekvátna náhrada za Lewandovskeho,
Marian Premium
2022-12-01 22:29:04
Aby tých hráčov 5.12. na tréningu nebolo viac. Maroko je brutálne.