Poľsko minulú stredu prehralo s Argentínou 0:2, no vďaka tomu, že Mexiko vyhralo nad Saudskou Arábiou len 2:1, Poľsko postúpilo do osemfinále, kde narazí na aktuálnych majstrov sveta - Francúzsko. Pozornosť fanúšikov však upútala aj situácia, ktorá sa udiala po skončení zápasu. Lewandowski totiž prehodil niekoľko slov s Leom Messim.

Poliak teraz v rozhovore pre nemecký Bild prezradil, čo povedal Argentíncovi po skončení zápasu: "Trochu sme sa porozprávali, žartovali sme. Messimu som povedal, že som hral defenzívnejšie, než zvyčajne, ale také veci sú niekedy potrebné pre dobro tímu...," uviedol. Na otázku o situácii z koncovky zápasu, keď v súboji jeden na jedného fauloval Messiho, Lewy povedal: "Áno, je to veľmi zriedkavá situácia. Ja v úlohe defenzívneho záložníka... Vedel som však, že musím pomôcť tímu."

Na rovnakú situáciu sa novinári pýtali aj Messiho, ale kapitán Argentíny nechcel nič prezradiť: "Rešpektujem všetkých ako na ihrisku, tak aj mimo neho. Nie je za tým žiadny problém, nič sa nestalo. On nevie po španielsky. Naučili ma, že všetko, čo sa deje na ihrisku, zostáva na ihrisku a to isté platí pre šatňu. Nikdy neprezradím, o čom som s niekým hovoril súkromné," ubezpečil Messi.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2022-12-02 14:25:27
zase se z toho dělalo zbytečné drama, ostatně jako obvykle. Messi, ač je mnohými brán za boha, je prostě pořád jen člověk a má i svoje nějaké stinné stránky, to je normální. Ať už reagoval jakkoliv, ať už si někdy s někým nepodal ruku, atd... je mi to šumák, hraje nejlepší fotbal na světě a nemá ego velké, jak nagelované vlasy které dosáhnou na každý míč, to je to hlavní.
2022-12-02 14:35:56
No priznám sa, že aj mne je úplne jedno čo povedal Lewa Messimu a naopak počas toho zápasu aj po ňom. Hrám futbal 3x týždenne aj teraz tak rekreačne a absolútne súhlasím s tým, že to čo sa deje na ihrisku medzi hráčmi má zostať na ihrisku.