Holandsko - Argentína. Pôjde o mimoriadne kvalitné štvrťfinále. Tieto reprezentácie sa stretli už v semifinále na Majstrovstvách sveta 2014, kde si Albicelestes zaistili miesto vo finále po penaltovom rozstrele.

Už čoskoro si to Oranjes a Albicelestes rozdajú na trávniku opäť a nechajme sa prekvapiť, kto bude po zápase sláviť postup. Či Frenkie alebo Leo. Holandský záložník mal to šťastie zahrať si s najlepším hráčom histórie. Na Camp Nou boli obaja spoluhráčmi 2 sezóny. De Jong tak na vlastnej koži zažil to, čo Messi dokáže a vie, že zastaviť ho je takmer nemožné.

Frenkie počas rozhovoru pre ESPN priblížil, aké je to hrať proti Messimu a tiež porozprával o tom, čo si národný tím Oranjes na Argentínu Lea Messiho pripravil: "Myslím si, že musíme byť lepší ako tím, ale Messi je samozrejme najnebezpečnejší hráč. Robí rozdiel už 15 rokov, takže neexistuje nejaký spôsob, ako ho zastaviť, v opačnom prípade by to robil každý. Myslím si, že ho musíme zastaviť ako tím a to nie je úloha pre jedného človeka," povedal Frenkie.

Na otázku, či je s Messim naďalej v kontakte aj po odchode Argentínca do PSG, záložník uviedol: "Príležitostne som s ním udržiaval kontakt, ale nie je to tak, že by som mu písal alebo volal každý mesiac či týždeň," dodal.

zdroj: ESPN
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2022-12-06 20:52:08
Ako to raz povedal Chiellini “modlením sa ”