Hrdina Majstrovstiev sveta v Katare Leo Messi poskytol po triumfe na šampionáte rozhovor pre televíziu TyC Sports, v ktorom priznal, čo pre neho znamená úspech na Majstrovstvách sveta.

"Všetko je to šialené. Na toto sme museli dlho čakať a je krásne mať ju tu [ukazuje na trofej; pozn. red.]. Je veľmi pekná, veľmi som ju chcel mať. Nedávno som povedal, že Boh mi ju dopraje. Mal so taký pocit. Neviem sa dočkať momentu, až sa vrátim do Argentíny, aby som si to všetko užil s fanúšikmi a videl to šialenstvo. Museli sme sa stať majstrami sveta a aj nimi sme. Nie je to čas na analýzy, toto je čas, aby sme si to užívali."


Leo Messi je majster sveta! Vyber si svoje spomienkové tričko!


"Samozrejme, že som chcel ukončiť kariéru touto trofejou, už nemôžem nič žiadať. Toto sú moje posledné roky, som blízko konca kariéry a takto to uzavrieť je úžasná vec. Ďakujem Bohu, dal mi všetko. Podarilo sa mi vyhrať Copa America a Majstrovstvá sveta. Na konci som dostal takmer všetko. Milujem futbal, milujem to, čo robím. Som šťastný, že som v tomto národnom tíme, chcem ešte pár zápasov prežiť ako majster sveta. Bol to sen každého mladého chlapca, mal som šťastie, že som to všetko dosiahol a to, čo mi chýbalo, je tu."

Počas tlačovej konferencie hovoril o situácii kapitána v kádri aj tréner Lionel Scaloni: "Messi by mal mať miesto na budúcich Majstrovstvách sveta, chceme, aby hral ďalej. Ak chce hrávať ďalej, '10' bude pre neho vždy pripravená."

zdroj: TyC Sports
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
lojzo Premium
2022-12-18 22:09:23
Aj ja som mal ten istý pocit, preto som bol kľudný a veril som, Pán Boh Ti to doprial a urobil Ťa Bohom futbalu.
2022-12-18 22:12:22
Ani my, Leo, ani my... ?