Majstrovstvá sveta 2022 v Katare sú minulosťou. Späť ku klubovému futbalu - FC Barcelona pokračuje v sezóne 2022/2023 zápasom proti Espayolu, ktorý je na programe 31. decembra o 14:00. Katalánsky klub dnes v tejto súvislosti priniesol pozitívne informácie.

Zelenú od lekárov dostali Franck Kessíe a Pablo Torre. Informáciu potvrdila FC Barcelona. Kessíe si poranil stehenný sval počas zápasu Ligy Majstrov proti Viktorii Plzeň a odvtedy maródoval. Dnes oslavuje svoje 26. narodeniny a od lekárov dostal darček k narodeninám. Záložník sa vrátil k tréningom s tímom v priebehu uplynulého týždňa a môže sa naplno pripravovať na derby proti Espayolu.

Torre sa zranil v rovnakom zápase ako Kessíe. Proti Plzni dokonca strelil gól. Z tohto zranenia sa zotavil rýchlo, no koncom novembra si poranil členok. Z tohto dôvodu nemohol hrávať za rezervu Barcelony v čase konania Majstrovstiev sveta v Katare. Pritom potrebuje minúty, aby si udržal zápasový rytmus. V súčasnosti je však Xavimu k dispozícii a môže sa vrátiť na trávniky. Pred zápasom proti Espanyolu ide o skvelé správy, pretože Xavi má k dispozícii ďalších dvoch stredopoliarov.

zdroj: barcauniversal.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.