Bývalý tréner Realu Madrid či reprezentácie Španielska Vicente del Bosque v rozhovore pre rádio Marca vyhlásil, že Lionel Messi je najlepší futbalista, akého kedy videl.

Messi sa stal majstrom sveta, keď Argentína na šampionáte v Katare porazila vo finále Francúzsko. Okrem toho bol vyhlásený za najlepšieho hráča turnaja. Tieto Majstrovstvá sveta boli čerešničkou na torte Messiho veľkolepej kariéry. Kvality Argentínca sú všeobecne známe a Messimu vzdal hold aj Vicente del Bosque, ktorý uviedol: "Je to najlepší hráč, akého som kedy videl. Medzi tými, ktorých som poznal počas toľkých rokov vo futbale, je to Messi. Pre jeho konzistentnosť a kvalitu ako hráča, je pôsobivý."

Nie je to prvýkrát, čo sa Del Bosque takto pozitívne vyjadril na adresu bývalého kapitána FC Barcelona. Del Bosque sa v roku 2019 vyjadril k diskusii o tom, kto je lepším futbalistom. Teraz je odpoveď jasná, no vtedy sa o tom viedli diskusie. Bývalý tréner La Roja uviedol: "Spomedzi dvojice Cristiano Ronaldo a Messi, vezmem Messiho. Vnímam ho ako prirodzenejšieho futbalistu, skôr hráča z ulice, skôr hráča zo susedstva, hráča, ktorý hráva po celý život so svojimi kamarátmi," vyhlásil.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
lojzo Premium
2022-12-25 14:24:53
Samozrejme, Leo a nikto iný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
2022-12-25 19:58:37
Messi je najlepším futbalistom všetkých čias.