Sergi Roberto v rozhovore pre RAC1 porozprával o aktuálnej situácii v klube a svojich pocitoch po zranení. Univerzál prezradil, že trénerský štáb je s ním spokojný a chce, aby v klube hral aj naďalej. Priznal tiež, že má veľmi nízky plat, no ekonomický aspekt pre neho nie je najdôležitejší.

Zranenia a fyzická forma

"Od čias Koemana, keď som sa zranil na štadióne Atlética Madrid, strávil som dva mesiace na rehabilitáciách, potom sa mi zranenie obnovilo, bol som mimo hru ďalší dva mesiace... Nezotavoval som sa dobre a hral som dlho zranený. Boli momenty, keď som bol radšej, keby ma tréner nevyužíval, lebo som sa necítil dobre. Ale hral som, trénoval... no vedel som, že na tom nie som dobre, lebo som sa necítil dobre a nedával som zo seba 100%. Keď prišiel doktor Pruna, povedal mi, že musím absolvovať chirurgický zákrok, že nechápe, ako môžem hrať v takom stave."

"Mám za sebou ťažké roky so zraneniami, ale som si istý, že rok 2023 bude úplne iný a zranenia budú minulosťou. Som presvedčený, že v druhej časti sezóny budem lepší ako kedykoľvek predtým."

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

1 komentár
2022-12-29 13:57:28
Snazi sa, a je to vidno. Drzim palce.