Joselu, hráč Espanyolu, ktorý vyrovnával na 1:1, poskytol po remíze s Barcelonou rozhovor pre Movistar. útočník tvrdí, že Leandro Cabrera za zákrok na Lewandowskeho nemal dostať červenú kartu.

"Penalta bola jasná, vyzul mi kopačku. Toto je Espanyol, dojmy na konci zápasu sú veľmi pozitívne. Po všetkých tých protivenstvách za posledných 24 hodín sme vedeli, že bude ťažké vydolovať z tohto zápasu niečo pozitívne. Bojovali sme za tých, ktorí si na štadión nemohli priniesť ani dres Espanyolu. Inkasovaný gól nám trochu uškodil, ale vedeli sme, ako sa presúvať dopredu. V situácii s Cabrerom ste museli vidieť, že to nebola červená karta. Rozhodovať takéto zápasy nie je jednoduché. Bolo veľa prerušení, ale museli sme hrať svoje, pretože sme tu potrebovali bodovať. Som veľmi šťastný za Álvara Fernándeza. Má veľkú osobnosť, ukázal, že je skvelý brankár. Spolu tvoríme skvelé mužstvo."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2022-12-31 17:36:48
Mala byť minimálne žltá, čo by znamenalo druhú žltú pre neho a tým pádom červenú kartu.
2022-12-31 18:53:14
To je ale tak strasna hanba co sme tu predviedli, ze to sa neda ani opisat hrame na urovni nejakeho zufaleho priemerneho zabudnuteho klubu niekde v pralesnej lige. Rozhodca je aky je s tym jic neurobime, pojal to tak, ze sa povozil na vsetkych katalancoch. Je to ceský Byvoj ? keby mohol dal by kartu aj kucharovi. Rozhodca uplne zapadol svojim vykonom do urovne zapasu