Barcelone reštart sezóny po Majstrovstvách sveta v Katare nevyšiel podľa plánu, keď v derby proti Espanyolu len remizovala 1:1. Po stretnutí sa pred médiá postavili aj Marcos Alonso s Jordim Albom.

Jordi Alba bol v zápase vylúčený po dvoch žltých kartách, ktoré dostal v priebehu niekoľkých minút. K následnej červenej karte uviedol: "Nerozumiem tomu vylúčeniu, len som mu chcel úctivo povedať, že som si myslel, že Joselu fauloval Christensena. Dostal som kartu, pritom som si myslel, že je to moja prvá. Niekedy robím chyby a musím sa viac kontrolovať, ale toto nie je ten prípad. Bol som veľmi prekvapený. Rozhodca mi neposkytol žiadne vysvetlenie, nakoniec je pre mňa ťažké uviesť dôvod, ale nič som mu nepovedal."

K výsledku zápasu Alba povedal: "Nechceli sme doma stratiť body, vynaložili sme veľké úsilie a je škoda, že sa nám nepodarilo získať tri body."

K vylúčeniu ľavého obrancu sa vyjadril aj strelec gólu Marcos Alonso: "Jordi nerozumel, prečo dostal druhú žltú kartu za to, že nič nepovedal. Neviem, či sa na to môžete opýtať Mateu. Nehovorím o rozhodnutiach rozhodcu," povedal Alonso. Na otázku, čo si myslí o výkone Mateu Lahoza, Španiel odvetil: "Nemôžem poskytnúť žiadne vyhlásenie."

K penalte, ktorá nakoniec vyšla Barcelonu draho, povedal: "Neviem, či som ho zahákol mojou kopačkou, bola to smolná akcia. Cítim sa zle, stratili sme dôležité body."

Obranca v každom prípade tvrdá na tom, že mužstvo bude pokračovať v boji o trofeje: "Máme pred sebou množstvo práce, stále máme veľa vecí, ktoré musíme urobiť. Dúfam, že príde veľa triumfov a že si ich tu aj užijeme," dodal.

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2023-01-01 09:15:57
Hmm... Jordi priznava, ze sa obcas nevie kontrolovat. Tak to som necakal. No som zvedavy, ako Lahoz zdovodni to jeho vylucenie. Jordi mozno predsa hovori pravdu.
2023-01-01 09:51:02
Mne to príde ako Karma. Lewa včera proste nemal hrať a tu máme výsledok.