Barcelona sa vrátila do zápasového kolotoča po takmer dvojmesačnej prestávke, ale návrat mal od ideálu ďaleko, keďže na Camp Nou sa v zápase proti Espanyolu zrodila len remíza 1:1. Hráči v derby nepredviedli očakávaný výkon a postrehol to aj Xavi Hernández.

Madridský denník AS píše, že tréner FC Barcelona sa po včerajšom zápase rozhodol nezrušiť tréning, ktorý bol naplánovaný na dnes. O trénerovi Blaugranas je známe, že svojich hráčov pred zápasmi motivuje rôznymi výzvami a odmenami ako napríklad deň voľna navyše od tréningu. Xavi svojim hráčom povedal, že ak porazia Espanyol, dnešný tréning zruší a mužstvo sa v Ciutat Esportiva uvidí až v pondelok.

Ale vzhľadom na výsledok včerajšieho stretnutia, ktorý trénera Blaugranas sklamal, Xavi rozhodol o tom, že hráči si dnešný tréning musia odkrútiť, pretože nie je dôvod na jeho zrušenie. Tréning je naplánovaný na dnes večer o 18:00 v Ciutat Esportiva. Takže vzhľadom na to, že Barcelona nedokázala včera vyhrať, mužstvo sa musí v tréningovom centre hlásiť na Nový rok už o 16:30. Najbližší zápas čaká Barcelonu v Copa del Rey proti Intercity. Ten je na programe 4. januára o 21:00.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-01-01 16:04:02
Spravne a dat im riadne zabrat.
Na Intercity postavit Fatiho a vsetkych ostatnych,ktorí nehrali vcera.
2023-01-01 16:31:40
Teraz pozeram finale MS a konstatujem, ze aj "stary" Di Maria by bol ovela prospesnejsi a lepsi na LW ako Fati, Depay a Ferran dohromady...