Televízia Movistar sprístupnila niektoré z rozhovorov, ktoré viedol Mateu Lahoz s hráčmi Barcelony počas nedávneho stretnutia proti Espanyolu na Camp Nou, ktoré sa skončilo remízou 1:1.

Mateu Lahoz dokázal dobabrať pokojné derby Barcelony. Celkovo rozdal 16 žltých kariet a 2 červené karty a tú tretiu, ktorú ukázal, po zhliadnutí VAR napokon stiahol. Hoci pred zápasom sa hovorilo len o Robertovi Lewandowskom, ktorý po verdikte madridského súdu mohol hrať, po zápase sa hovorí takmer len o Lahozovi.

Televízia Movistar v programe 'El Día Despues' odhalila zábery z kamier, ktoré sledovali hlavného rozhodcu v priebehu stretnutia. Ukázalo sa, že Lahoz počas zápasu napomínal Ansu Fatiho: "Ansu, poď, poď, ty, poď sem. Teraz ma zlostíš. Nie, počúvaj, buď ticho. Počkaj. Pozri sa na mňa, dávaj teraz pozor. Aj keď sa súper chytá, neoháňaj sa lakťami, jasné?" O niekoľko minút na to si Ansu vyslúžil žltú kartu za to, že sa oháňal lakťami v súboji s Óscarom Gilom.

Televízne zábery tiež ukázali interakcie s hráčmi Barcelony ako napríklad s Gavim, Raphinhom či Ferranom Torresom. Lahoz počas stretnutia vylúčil Cabreru, ale neskôr si pozrel opakované zábery prostredníctvom VAR a svoj názor zmenil. Pred hráčmi len stroho skonštatoval: "Prehlasoval som to."

Na záver sme sa dozvedeli aj to, čo povedal brankár Espanyolu Álvaro Fernández po skončení zápasu smerom k Lahozovi: "Mateu, správal som sa dobre, však?"

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

2 komentáre
2023-01-03 08:44:24
To myslel to jak ho Ansu štrejchnul asi 2 prsty přes tvář? :D
Hroznej pa.rd. Normálně bych podal žádost o to, aby nás už nikdy nepískal.
2023-01-03 11:47:09
Lahoz, Manzano a im podobných ďalších min. 5, nemajú čo na ihrisku hľadať,ani v dedinskej lige.