Pablo Torre včera zaznamenal len svoj druhý štart v drese Blaugranas, no mladík sa pokúsil z tejto šance vyťažiť čo najviac. Prihral na prvý gól zápasu a v niekoľkých momentoch ukázal svoju kvalitu.

Po zápase poskytol rozhovor pre BarçaTV, v ktorom uviedol: "Som spokojný s víťazstvom, spokojný s minútami a šťastný, že mi tréner dal dôveru. Asistencia z rohového kopu? To, na čom pracujeme so Sergiom Alegrem, prinieslo ovocie."

Na druhej strane si uvedomuje, že zápas nebol jednoduchý: "Bol to náročný zápas, pretože súper vie, že hrá proti Barcelone a má tak dodatočnú motiváciu. Gratulujem súperovi, pretože odohral neuveriteľný zápas," povedal Torre.

"Budeme pokračovať v práci a sme šťastní, že sme postúpili. Návrat do hry? Je to náročné, pretože ak nehráte zápasy, prídete o dynamiku," uzavrel záložník.

zdroj: BarçaTV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-01-05 11:11:02
...Súper hral neuveriteľný zápas.....
za mňa- súper nehral nič,stačili 3 brejky a to je tá hrôza.
2023-01-05 12:33:46
Že vraj súper odohral neuveriteľný zápas??? Neuveriteľný zápas odohrala Barca a to niečo neuveriteľne katastrofické až komické. Obrana neexistoval. Súper trikrát sa poriadne dostal do útoku a dal tri góly a to ešte jeden Iňaki zachránil. Zápas aspoň ukázal v akom stave skutočne Barca je a ktorí hráči nemajú v Barci miesto. Barca je úplne z formy (aj keď tú mala iba v zopár zápasoch) a hráči ako Bellerín, Kessie, Tores, Depay, Alonso, Raphinha a Dembelé je treba predať. Lenže kto ich kúpi s takou formou? Fati tiež by radšej mohol ísť na hosťovanie aby sa rozohral a možno mu to pomôže. Skrátka Barca je výkonmi tam, kde bola v časoch, kedy sa hovorilo o odvolaní Koemanna.