Ansu Fati poskytol krátky rozhovor pre GOL pred zápasom proti Atléticu Madrid.

"Musíme sa zlepšiť. My, útočníci, musíme zo seba na tejto úrovni dať viac. Sme si toho vedomí. Nie je to tak, že by sme nechceli strieľať góly (smiech). V každom zápase sa snažíme dať zo seba čo najviac. Som si istý, že vďaka práci to všetko príde."

"Hrotový útočník? Rozhoduje tréner. Je škoda, že Lewandowski nebude s nami, ale máme veľa útočníkov, ktorí môžu hrať v tejto úlohe. Musíme byť pripravení, keď tréner rozhodne."

"Všetky trofeje sú dôležité. Pokúsime sa vyhrať všetky trofeje, ale predovšetkým La Ligu, pretože sme ju nevyhrali už roky. Máme šancu, aby sme naďalej zostali na čele tabuľky. Teraz hráme proti Atléticu Madrid a dáme zo seba všetko."

zdroj: GOL
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-01-06 11:26:10
Fanúšikovia strácajú vieru a neustále nariekajú (teda aspoň na tomto fóre). To nie je správna cesta. Príde trochu šťastíčka, prekusneme Atlétov aj United a vyjde opäť slnko. :-)
2023-01-06 12:30:36
Ak este 1 nas hrac povie, ze "sa musime zlepsit", osobne pojdem do Barçy a vyfackam ho. Kolko rokov toto budeme pocuvat? Musime sa zlepsit, trpeli sme, rozhodca bol proti nam, atd, atd. Uz dost bolo vyhovoriek. Mozeme "trpiet" v par zapasoch, obcas dostaneme Lahoza alebo ineho idiota, ale maloktory hrac sa u nas dokaze poriadne zlepsit. A ak ano, tak nech to ukaze na travniku a nie opakovanim tych istych sprostych viet. Strasne nieco.