Andreas Christensen podal fantastický výkon vo včerajšom stretnutí proti Atléticu Madrid. Stopér FC Barcelona sa po výhre na Metropolitano objavil aj pred novinármi.

Zápas

"Prácu sme si odviedli perfektne. Sme veľmi spokojní. Bolo to dôležité víťazstvo na ťažkom štadióne. Mali sme plán a hrali sme podľa neho. Vedeli sme, že dnes to bude ťažšie, ale dosiahli sme, čo sme chceli. Bolo tam niekoľko nebezpečných striel, ale dobre sme ich ubránili. Pracovali sme naozaj veľmi dobre."

Adaptácia v Barcelone

"Dobrá otázka, ale moja adaptácia bola veľmi jednoduchá. Cítim sa komfortne na akejkoľvek pozícii v defenzíve. Je to vždy trochu ťažšie, keď sme novým hráčom, k tomu som mal smolu so zranením po dobrom začiatku. Na tréningoch sme odviedli množstvo práce [s ostatnými obrancami Araujom a Koundém; pozn. red.], aby sme sa cítili komfortne v tom, čo robíme a veríme si navzájom."

Araujo

"Araujo je dôležitou súčasťou tímu. V každom zápase vidíme, aký je pre mužstvo dôležitý."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2023-01-09 15:09:16
Som velmi spokojny s tymto hracom,vzdy si zastane svoje miesto spolahlivy,vie vyviest loptu,nabeha sa,hlavickuje casto v ofenzive,nefauluje- velmi dobra kupa
2023-01-09 15:54:21
"Mali sme plán a hrali sme podľa neho." - tak jestli bylo plánem po vstřelení gólu přestat hrát, nechat se zatlačit a se štěstím neprohrát, tak plán byl splněn na jedničku ;-)