Marc-André ter Stegen poskytol po výhre nad Realom Betis rozhovor pre médiá. Nemecký gólman patril medzi najlepších hráčov druhého semifinále Španielskeho superpohára. Počas zápasu vychytal niekoľko skvelých šancí Betisu a v penaltovom rozstrele zas 2 penalty.

"Zápas proti Betisu bol mimoriadne náročný. Dlho sme sa držali na lopte. Sme šťastní, že sa nám podarilo postúpiť do finále, ale bol by som radšej, ak by som mal počas zápasov menej práce. V prvom polčase sme hrali dobre a boli sme to my, čo sme mali viac lopty. V druhom polčase sa to skomplikovalo. Súper si v strede často dokázal vytvoriť číselnú prevahu. Betis zahral veľmi dobre po striedaniach, najmä v strede poľa. Mal väčšiu kontrolu nad zápasom a tiež bolo vidieť, že sme unavení."

"V čom spočíta tajomstvo chytania pokutových kopov? V mysli a intuícii. To, čo analyzujete, sa v penaltách nie vždy stane. Je to aj otázka šťastia. Myslím si, že posledný rok som vo veľmi dobrej forme."

"Finále bude veľmi pekný zápas. Každý chce sledovať takéto zápasy a sme nadšení, že si v ňom môžeme zahrať... a vyhrať!"

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-01-12 23:48:26
Super výkon a viackrát nás zachránil ?
2023-01-13 00:28:17
Nepatril medzi najlepších. Bol suverénne najlepší! Dnes nebyť jeho, už sú v lietadle.