Katalánci dokázali postúpiť cez Betis do finále Španielskeho superpohára, ale na postup sa nadreli, keďže o víťazovi stretnutia rozhodol až penaltový rozstrel. Najlepším hráčom duelu bol Pedri, ktorý po stretnutí poskytol rozhovor pre médiá.

Najlepší hráč zápasu

"Myslím si, že Marc si to zaslúžil viac ako ja."

Penaltový rozstrel

"Bolo to rozhodnutie Sergia Alegreho, ktorý zodpovedá za celú stratégiu mužstva. Keď som videl, že budem zahrávať penaltu, vedel som presne, kam poletí lopta. Našťastie sa nám všetkým podarilo trafiť do siete."

Radosť

"Nevidel som oslavy Realu. Musíme sa pozerať na seba. Musíme ísť za týmto titulom. Čím viac trofejí, ktoré získame, tým lepšie. Máme množstvo entuziazmu a túžby vyhrávať."

Priebeh stretnutia

"Po prvom góle sme poľavili. Stalo sa nám to už v niekoľkých zápasoch v rade. Nedokážeme rozhodnúť zápas. Ak umožníte Betisu mať loptu, dokáže narobiť množstvo škôd."

El Clásico

"V zápase proti Realu Madrid chceme dominovať. Samozrejme, že toto stretnutie si preanalyzujeme. Musíme sa zlepšiť a Real nám to neuľahčí. Vždy dobre súperí a musíme odohrať skvelý zápas, aby sme ho vyhrali."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Ter Stegen VS Courtois

"Obaja sú blázni. Hrajú na veľmi vysokej úrovni. Je málo brankárov, ktorí to dokážu."

Nábehy zo zálohy

"Myslím si, že je to cieľ, ktorý mi Xavi vytýčil, aby som hral jeden na jedného. Musím to zlepšiť. V uplynulom roku som to často neskúšal a je to niečo, na čom musím pracovať okrem mnohých iných vecí."

Výhra finále po penaltovom rozstrele

"Samozrejme. Vždy chcem vyhrať pohár, ale radšej odohrám skvelý zápas a tak získam trofej."

Výhra v El Clásico

"Ak už hráme vo finále, tak ho môžeme vyhrať. Budeme súperiť. Uvidíme, či sa nám to podarí a či to bude prvý z množstva titulov Xaviho na poste trénera."

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2023-01-13 08:58:54
Kecy a nič iné ako kecy naivného decka
2023-01-13 09:42:27
Toto iste trepu po kazdom jednom zapase....