Ansu Fati zasiahol do včerajšieho semifinále Španielskeho superpohára z lavičky, no na ihrisko vniesol novú energiu a strelili dokonca gól. Premenil aj svoju penaltu v rozstrele. A po postupe do finále poskytol krátke vyjadrenie pre médiá.

"Bol to ťažký zápas. Betis je skvelý tím a nakoniec sme vyhrali po penaltách," povedal Ansu. "Dôležité je, že sme vo finále. Je to futbal, musíme byť pripravení na všetky situácie, hrá aj súper a Betis je skvelý tím. Vždy musíme hrať na 100%, pretože ak nie, vidíte, čo sa stane."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Na individuálnej úrovni bol Ansu rád, že "pomohol tímu gólom, ale dôležité je byť vo finále." Zároveň gratuloval Ter Stegenovi, ktorý v zápase predviedol skvelý výkon: "Je to hviezda, v tomto zápase to ukázal a mám z toho radosť," dodal.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-01-13 09:43:53
A preco nehrate na 100 percent stale ale len o tom neustale hovorite???
2023-01-13 10:30:48
Hovoria otom hráči hovori otom tréner po každom takomto zápase.... proti atleticu ste nehovorili otom lebo ste vyhrali ale hrali ste tak isto boli len šťastie v niektorých prípadoch a zákroky stegena a jeden na čiare od aruaja.... Takže týmto vašim rečiam už ani nejde veriť...