Prezident Barcelony Joan Laporta poskytol krátky rozhovor po víťazstve nad Realom Madrid vo finále Španielskeho superpohára.

Po prílete do Barcelony na letisku El Prat vyzdvihol dobrú hru tímu a dôležitosť toho, že aj najmladší hráči vyhrali trofej, pretože "okrem toho, že majú veľký talent, sú to skvelé deti a veľmi veľkí fanúšikovia Barcelony." Laporta sa následne vyjadril k budúcnosti Alejandra Baldeho. Ľavý bek má kontrakt platný do roku 2024 a v súčasnosti prebiehajú rokovania o predĺžení spolupráce.

"Prebieha to dobre, s jeho agentom Mendesom sme sa už na niečom dohodli a po skončení sezóny, keď budeme mať priestor vo finančnom fair play, potom predĺžime zmluvu," povedal. Čo sa týka registrácie Gaviho v prvom tíme, Laporta dodal, že "v Barcelone urobíme, čo musíme, a takisto bude zaregistrovaný po skončení sezóny."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Laporta okrem toho prezradil, čo mu povedal prezident Realu Madrid po skončení finále. Oboch prezidentov zachytili kamery na štadióne v priateľskom rozhovore: "Povedal mi, že sme hrali veľmi dobre, hovorili sme o predstavení, ktoré zápas Barcelony s Realom predstavuje. Je to veľmi dôležité pre tieto dva kluby a pre futbal. Prezident Madridu bol vždy veľmi elegantný, či po výhre alebo prehre," uzavrel.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

2 komentáre
2023-01-16 18:18:14
Táto trofej je v správnych rukách a veľmi potrebná pre celý náš tím a snáď bude veľkou vzpruhou. Real ešte bude mať šancu na ďalšiu trofej v polovičke sezóny. Čakajú ich MS klubov za 2 týždne.
2023-01-16 19:23:57
Pekné ako držia spolu kamoši