El Chiringuito tvrdí, že  Barcelona už uzavrela transfer Ilkaya Gündoğana s Manchestrom City. Záložník má posilniť rady Blaugranas v priebehu leta.

Katalánci v lete hľadajú posily do stredu poľa, keďže nad pokračovaním kapitána Sergia Busquetsa visia otázniky. Okrem toho zostáva neistá aj budúcnosť Francka Kessieho, ktorý sa v klube nedokázal adaptovať. V tejto situácii Barcelona hľadá cenovo výhodné možnosti, ako posilniť svoj stred poľa na konci sezóny. Vzhľadom na ich finančnú situáciu nezostáva nič iné, len prečesávať prestupový trh za účelom nájdenia hráčov, ktorým po sezóne končí kontrakt.

32-ročný záložník Manchestru City spĺňa tieto požiadavky. Po siedmich rokoch na Etihad by mohol byť Gündoğan otvorený novej výzve, najmä keď existuje veľká pravdepodobnosť, že jeho význam v tíme Pepa Guardiolu by sa mohol pred novou sezónou znížiť, nakoľko City sú spájaní s hráčmi ako Declan Rice a Jude Bellingham.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

El Chiringuito v tejto súvislosti tvrdí, že Barcelona už uzavrela podpis zmluvy s kapitánom Manchestru City. Transfer prebehne po sezón, keď hráčovi skončí platnosť zmluvy s The Citizens. Nemecký internacionál je veľmi skúseným hráčom, ktorý dosiahol úspechy na najvyššej úrovni a môže byť vhodnou krátkodobou posilou na Camp Nou, kým Barcelona nenájde dlhodobého nástupcu Busquetsa.

Vzhľadom na to, že Gündoğanovi ešte zostáva čas do konca zmluvy a Guardiola nedávno predĺžil zmluvu v Manchestri City, nemožno úplne vylúčiť, že záložník predĺži zmluvu s anglickým majstrom. Takže správy o tom, že Barcelona už uzavrela jeho podpis, treba v súčasnosti brať s rezervou. Najmä ak pochádzajú o El Chiringuito.

zdroj: El Chiringuito
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2023-01-19 15:18:20
32r. a mne sa Gundogan osobne vôbec nepáči, viac sa mi páči Kante až na jeho zranenia ale to je stále hráč top top kvality, skromný a pracovitý
2023-01-19 15:37:43
Bože zase pratame bordel zo city