Chudobné víťazstvo, no nesmierne dôležité tri body. Barcelona dokázala poraziť Getafe pred vlastnými fanúšikmi najtesnejším rozdielom a vytvoriť tlak na Los Blancos. Čo nám dnešný súboj ukázal?

Najlepšie: Dôležité 3 body v boji o titul

Getafe v zostave s piatimi obrancami nebolo ľahkým súperom. Zdvojovanie krídelníkov a defenzívna práca útočníkov na čele s Mayoralom veľmi sťažovali vypracovanie streleckých situácií. Našťastie Rafinha výborne využil získanú loptu Christensena a Pedri pretavil rýchly útok mužstva v gól.  Ako sa neskôr ukázalo, bol to jediný gól zápasu. Barcelona mala problémy vytvoriť si šance, ale vyhrala. Tri body získané napriek mnohým problémom a jednoduchým chybám v hre musia tešiť. Nie vždy je možné hrať naplno, ale šampión musí vedieť vyhrávať zápasy aj napriek slabšej forme.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Najhoršie: Ansu Fati sa naďalej hľadá

Xavi dal Ansu Fatimu šancu odohrať na Camp Nou celých 90 minút. Mladý útočník sa často ukazoval do lopty a snažil sa zapojiť do rozohrávky, ale keď sa dostal k lopte v pokutovom území, počínal si katastrofálne. V šestnástke dvakrát zle trafil loptu a premárnil aj jeden z lepších protiútokov. Neefektívny Fati sa stáva jednoducho neužitočným futbalistom a ak pomýšľa na pokračovanie kariéry v Barcelone, musí konečne začať strieľať góly. Xavimu totiž možno dochádza trpezlivosť.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-01-22 21:59:29
No hodit dnešní výkon na Fatiho. :-) Jako "nejhorší". Celá hra byla taková špatná. A Fati se jenom svezl.
2023-01-23 06:38:38
Stale rovnaky scenar, jeden zapas vykon excelentny dalsie styri ci pat zapasov sedy podpriemer. Nemozem si pomoct, ja tam vidim psychologicky zadrhel. Co sa fatiho tyka, chlapec ma jednoznacne v hlave blok. Neverim ze zabudol po zraneni hrat fotbal len tak z nicoho nic. Akoby sa prisposobival tomu sedemu priemeru