Barcelona vážne zvažuje možnosť, že v letnom prestupovom období podpíše Yannicka Carrasca z Atletica Madrid, informuje Fabrizio Romano.

Katalánci si počas rokovaní s Rojiblancos o predaji Memphisa Depaya zabezpečili opciu na podpis Carrasca z Atlética Madrid. Zatiaľ čo správy v Španielsku uvádzali, že cena, za ktorú môžu 29-ročného krídelníka podpísať, je stanovená na 15 miliónov eur, Romano tvrdí, že ide o sumu 20 miliónov eur. Tento novinár, ktorý sa venuje prestupovým špekuláciám, dodáva, že Barcelona vníma Carrasca ako serióznu možnosť a klub to prezentuje aj zástupcom hráča.

Prezident Barcelony Joan Laporta má veľmi dobré vzťahy s agentom krídelníka Pinim Zahavim, ktorý zastupuje aj Roberta Lewandowskeho a zohral dôležitú úlohu pri sprostredkovaní prestupu poľského reprezentanta z Bayernu Mníchov počas uplynulého leta. Zahavi v nedávnom rozhovore priznal, že Carrasco je nadšený z možnosti prestúpiť do Barcelony. A hoci sa zdá, že prestup v prebiehajúcom januárovom prestupovom období je nemožný, Romano trvá na tom, že existuje veľmi reálna možnosť, že Carrasco by mohol prísť na Camp Nou v priebehu tohto leta.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Po tom, čo sa Barcelona rozlúčila s Memphisom Depayom, má voľné miesto v útoku. Okrem toho je vo hviezdach ďalšie pokračovanie Ferrana Torresa v metropole Katalánska, ktorý podáva slabé výkony a dlhodobo sa nevie presadiť v tíme Xaviho Hernándeza. Médiá naznačujú, že Barcelona začína byť otvorená predaju Torresa. V takomto prípade by Carrasco vystužil ofenzívne rady Blaugranas a vniesol by do tímu aj skúsenosti.

zdroj: Fabrizio Romano
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2023-01-23 10:49:41
Zbytečný hráč, zbytečně vyhozený peníze a on by Barcu nikam neposunul. :-/ Doufám, že ho nebudou kupovat jen proto, aby někdo přišel.
2023-01-23 11:51:02
Do Slovana nech ide