Novinár Gerard Romero prekvapujúco informuje, že Leo Messi už nie je tak presvedčený o predĺžení zmluvy s PSG ako pred niekoľkými týždňami. Argentínčan si to vraj rozmyslel po triumfe na Majstrovstvách sveta v Katare.

Ako informoval novinár Gerard Romero počas vysielania na Twitchi, v súčasnosti je pravdepodobnejšie, že Leo Messi nepredĺži zmluvu s PSG, než že ju predĺži. Novinár poukazuje na to, že triumf na Majstrovstvách sveta v Katare zmenil Argentínčanov postoj a prinútilo ho zvážiť iné možnosti svojej najbližšej budúcnosti.

Gerard Romero tvrdí, že od 23. januára tohto roku Messi nemá v úmysle predĺžiť zmluvu s parížskym klubom. Novinár zasa upozorňuje, že taká je situácia v súčasnosti a neznamená to, že sa v blízkej budúcnosti nezmení. Romero okamžite reagoval aj na to, že médiá túto správu poprú, keď budú kontaktovať Messiho okolie, a zdôrazňuje, že o tom vie už týždeň.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

21. decembra 2022 sa všetky médiá zhodli na tom, že Argentínčan čoskoro podpíše s PSG novú zmluvu. Tvrdilo sa, že s Messim sa dosiahla predbežná dohoda a že všetky podrobnosti sa majú dohodnúť neskôr po oslavách Majstrovstiev sveta. Romero tiež zdôrazňuje, že odvtedy sa neobjavili žiadne nové informácie na túto tému, ale zároveň krotí nadšenie fanúšikov tým, že upozorňuje, že to neznamená okamžitý návrat Messiho na Camp Nou.

Na druhej strane Fabrizio Romano ešte pred niekoľkými dňami tvrdil, že Messi chce naďalej hrať v Paríži Saint-Germain, že ústna dohoda stále existuje a v najbližších týždňoch prebehnú rokovania o dĺžke platnosti kontraktu.

zdroj: Gerard Romero
foto: twitter

Diskusia

12 komentáre
2023-01-23 16:42:55
Super Leo ???❤️
kluc Premium
2023-01-23 16:49:11
nedávajte nám nádej prosím