Gerard Romero dnes informoval o tom, že Lionel Messi zmenil názor a odmieta predĺžiť zmluvu s Paris Saint-Germain. Iný novinár, Sergio A. Gonzalez, zas vniesol viac svetla do tejto záležitosti a priblížil, prečo sa Argentínec rozhodol nepokračovať v kariére v Parku Princov.

Vzťahy s fanúšikmi a médiami

V minulej sezóne, keď PSG prechádzal cez náročné obdobie pod vedením Mauricia Pochettina, fanúšikovia PSG vypískali ako Neymara, tak aj Lea Messiho. Stalo sa tak po zápase proti Bordeaux. Mbappému na druhej strane tlieskali a treba podotknúť, že po zásluhe.

Fanúšikovia PSG sú však nároční a nevyspytateľní. Hráčom netreba veľa, aby si s nimi pokazili vzťahy. Messiho však nemajú v láske ani francúzske médiá. V minulej sezóne kritizovali Argentínca za slabé výkony a tentokrát ho kritizujú za všetko. Terčom sa stal po Majstrovstvách sveta v Katare, kde Messiho Argentína porazila Francúzsko.

Vzťahy s Galtierom

Tréner PSG Christopher Galtier si na rozdiel od Mauricia Pochettina počína neuveriteľne dobre, keď sa mu podarilo do základnej jedenástky umiestniť všetkých troch hráčov - Lionela Messiho, Neymara a Kyliana Mbappého. Ten tiež neustále chváli Lea, no tieto informácie naznačujú, že Messi nemá dobré vzťahy s Galtierom. A keďže tréner pravdepodobne zostane aj po skončení súčasnej zmluvy, najlepším východiskom pre Messiho by mohol byť odchod z klubu.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Mbappého pozícia v klube

Kylian Mbappé bol v lete blízko k prestupu do Realu Madrid, ale nakoniec predĺžil zmluvu s PSG. Parížania mu totiž ponúkli nesmierne lukratívne podmienky spolupráce. V klube však tento útočník získal priveľkú moc. Médiá tvrdia, že Mbappé má určité slovo čo sa týka prestupov do klubu a z klubu. To sa však nepáči iným hráčom v šatni. Messi preto chce klub opustiť, aby sa vyhol zbytočným problémom s Mbappém.

zdroj: twitter.com/sagonzalezbueno
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2023-01-23 20:09:09
Messiho chirurgicke presne prihravky na Lewu by bola bombaaa !!!
2023-01-23 20:18:14
Snivajme spolu... Leo sem nepride, musime to akceptovat. A pravdepodobne aj tak zostane v Parizi.