Ronald Araujo zhodnotil včerajšie víťazstvo nad Realom Sociedad vo štvrťfinále Kráľovského pohára v rozhovore pre médiá. Uruguajčan priznal, že tím mal zápas rozhodnúť skôr a pochválil skvelý výkon Ousmane Dembélého.

"S postupom sme spokojní. Bol to ťažký zápas, presne taký, aký sme očakávali. Som spokojný. Hrali sme dobre, tlačili sme vysoko, vedeli sme, čo máme robiť. Pri hre o jedného hráča menej sa uzavreli vo vlastnom pokutovom území a nenechali nám žiadny priestor."

"Bolo to pre nás ťažšie, keď hrali o jedného menej, pretože sa stiahli. Dobre sme to pokrývali, ale oni tlačili vysoko až do samého konca. Som šťastný, pretože sme vyhrali doma. Ťaháme dobrú sériu."

"Rád hrám proti veľkým útočníkom a dostávam sa s nimi do súbojov. Musíme byť pripravení na toho, proti komu budeme hrať."

"Zo strany Dembélého to bol skvelý zápas. Poznáme jeho futbalové kvality. Pomáha nám svojimi gólmi. Prijíma dobré rozhodnutia a to je najdôležitejšie. Predtým mal s tým problémy."

"Som presvedčený, že Xavi nám teraz dá po ušiach za to, že sme zápas nerozhodli skôr. Som spokojný, ale chyby treba napraviť. Sme v semifinále a teraz je čas na ligu."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-01-26 15:55:30
Araujo- spolahlivy lider obrany, Christensen mu zacina asistovat,Jules sa tak lahko na stopera nedostane- tym skor,ze si zacina rozumiet s Dembom