Začiatkom tohto mesiaca Gerard Romero zverejnil prelomovú informáciu, keď vyhlásil, že Lionel Messi pravdepodobne nepredĺži zmluvu s Parížom Saint-Germain.

Novinár uviedol, že 35-ročný bývalý kapitán Barcelony sa po triumfe na Majstrovstvách sveta rozhodol zvážiť všetky možnosti, ktoré má k dispozícii. V prípade Romera sa však začína čoraz častejšie stávať to, že jeho informácie sú síce senzačne, ale ide o výmysly. Presne ako aj v tomto prípade.

Katalánci síce uvažujú o tom, že by sa Messi mohol vrátiť na Camp Nou, ale to je extrémne nepravdepodobné. Viaceré médiá totiž na senzáciu Gerarda Romera reagovali tým, že správu dementovali. Katalánsky denník Sport uvádza, že Messi predsa len predĺži spoluprácu s Paris Saint-Germain a že jeho návrat do metropoly Katalánska počas najbližšieho leta je prakticky vylúčený.

V správe sa uvádza, že v súvislosti s Messim a jeho postojom k budúcnosti sa nič nezmenilo. Píše sa tiež, že 35-ročný kapitán Albicelestes ústne súhlasil s predĺžením zmluvy s majstrom Ligue 1 a mohol by zostať ešte jeden alebo dva roky. Barcelona bola intenzívne spájaná s prestupom Messiho už pred Majstrovstvami sveta. Hovorilo sa o záujme klubu MLS Inter Miami, ako aj saudskoarabského giganta Al Hilal.

Novinári na druhej strane uviedli, že Messi nedostal konkrétnu ponuku od žiadneho klubu vrátane Barcelony. Blaugranas s hráčom podľa všetkého ani len nenadviazali kontakt a nekontaktovali ani ľudí z prostredia Argentínca. V dôsledku bude toho sedemnásobný držiteľ Zlatej lopty pokračovať v PSG aj po skončení aktuálnej sezóny, keďže s klubom podpíše novú zmluvu. Za súčasného stavu sa návrat do Barcelony počas leta zdá byť nemožný.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2023-01-26 15:28:58
??
2023-01-26 15:29:03
Do Barci ešte nemusí, ale keby aspoň odišiel z toho PSG. Nechápem prečo sa Pep neposnaží o Messiho zadarmo. Messi s Pepom v PL - to by som chcel vidieť.