Katalánci dnes cestujú do Girony na ligové derby. Opäť platí, že nepôjde o jednoduchý zápas, hoci papierové predpoklady hovoria niečo iné. Potrebné sú samozrejme 3 body. V akej zostave sa ich Katalánci pokúsia vybojovať? Pozor - stretnutie sa hrá dnes už od 16:15!

Xavi na včerajšej tlačovej konferencii priznal, že plánuje rotáciu. Či bude rozsiahla alebo len kozmetická, to sa uvidí večer, no španielske médiá prinášajú svoju prognózu. V strede obrany si dnes môže zahrať Éric García po boku Arauja. Tréner možno dopraje oddych Christensenovi a Koundému a zároveň nejaké minúty odohrá García, ktorého sme v poslednom čase na ihrisku veľmi nevideli. Sergi Roberto sa môže ukázať na poste pravého obrancu a Jordi Alba na opačnej strane defenzívy. Oddýchnuť by si mohol aj Pedri. Otázne je, či nastúpi Busquets. V útoku zas Xavi nemá veľmi čo špekulovať. K dispozícii má Raphinhu, Ansu a Dembélého.

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Mundo Deportivo

zdroj: marca.com mundodeportivo.es sport.es
foto: marca.com mundodeportivo.es sport.es

Diskusia

4 komentáre
2023-01-28 09:33:07
Pochybujem že budú krídla Dembo - Raphinha, a že bude Gavi alebo Pedri na LW
2023-01-28 10:54:08
FDJ pivot a dal by som k nemu aj Kessieho bolo by to zaujímavé a v obrane kľudne nech skúsi Bellerina a Garciu by som veľmi rad videl hrať