Joan Laporta sa dnes pri príležitosti premiéry nového dresu vo farbách senyera prihovoril fanúšikom FC Barcelona. Prezident zdôraznil význam spojenia klubu s Katalánskom.

Ako sme už informovali, FC Barcelona včera predstavila novú štvrtú sadu dresov na sezónu 2022/23, ktorej hlavným motívom je senyera - vlajka Katalánska. Na predstavení nového dresu sa zúčastnili mladé hviezdy Barcelony Pedri a Ansu Fati, ako aj jeden z kapitánov tímu Sergi Roberto. Promo sa konalo pod heslom '+Katalánsko +Barça' so sloganom 'pocta našim koreňom'. Barcelona sa v týchto dresoch predstaví už v nadchádzajúcom zápase proti Girone. Prezident Joan Laporta pri tejto príležitosti poslal všetkým culés posolstvo, v ktorom zdôraznil spojenie klubu s Katalánskom.

Joan Laporta:


Cules,

Ako viete, Barça mala vždy jedinečný a autentický štýl futbalu. Sme hrdí na svoj štýl. Je to dedičstvo, ktoré naši kapitáni odovzdali novým generáciám. Sme hrdí aj na naše katalánske korene, ktoré sú viditeľné na našej kapitánskej páske... a teraz aj na našej hrudi. Pretože sme oddaní našim farbám a predovšetkým našim hodnotám.

Barça je pocit, ktorý zdieľajú všetci culés. Tento dres budeme všetci brániť každý deň v každom zápase.

Viac Katalánska, viac Barçy!


 

+ CATALUNYA
+ BARÇA #MésQueUnClub pic.twitter.com/GIda0MqVkc

— Joan Laporta Estruch? (@JoanLaportaFCB) January 28, 2023

 

zdroj: @JoanLaportaFCB
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-01-28 14:59:47
Budem radsej ked v tom drese budete utocit a menej trpiet