Tréner Girony Míchel po prehre 0:1 s FC Barcelona priznal, že hoci sa jeho tímu podarilo limitovať hrozbu zo strany Barcelony, jeho zverenci zas hrozili po štandardných situáciách.

"Mali sme tri dobré príležitosti. Je ťažké urobiť tento krok vpred počas celých 90 minút. Barcelona vyvážala loptu na našu polovicu a my sme sa dokázali presadiť len po štandardných situáciách."

"V druhom polčase sme po góle viac riskovali, ale hrať takto celý zápas je nebezpečné. Nevyšlo nám to. Minimalizovali sme ich čisté šance, ale nedokázali sme sa presadiť tak, ako by sme chceli."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

"Faul na Stuaniho v pokutovom území? Je to moment v hre. V niektorých situáciách v pokutovom území sa takéto držanie píska a v iných nie. Rozhodcovia dnes nemali s výsledkom nič spoločné. Radšej by som povedal, že tieto zápasy vyhrávajú hráči. Sú veľmi náročné na rozhodovanie, ale sú momenty, keď to VAR komplikuje."

zdroj: marca.com
foto: twitter/girona

Diskusia

1 komentár
2023-01-29 10:55:17
Uprimne...ak by si to bol rozhodca pozrel na VAR, tak je to čistý pokutový kop a nikto by proti tomu nemohol nič namietať. Garcia je nepoučiteľný s tými rukami. Drží hráča okolo pása či je to mimo alebo v pokutovom území. Je skrátka nepoučiteľný a raz, keď bude Garcia zasa hrať, na tento jeho neduh doplatíme.