V 26. minúte zápasu proti Girone sa z ihriska porúčal Ousmane Dembélé, ktorý pocítil svalové problémy po jednom zo súbojov s protihráčom. Médiá uvádzajú, že hráč bude mimo hru niekoľko týždňov a pravdepodobne nenastúpi na prvý zápas 1/16finále Európskej ligy proti Manchestru United. Ten je na programe v polovici februára.

Nič netrvá večne... Ousmane Dembélé utrpel prvé zranenie, odkedy je na lavičke Barcelony trénerom Xavi Hernández. Samotný tréner už na tlačovej konferencii priznal, že hráč skutočne utrpel zranenie a pravdepodobne vynechá niekoľko zápasov.

Toni Junamarti z Relevo uvádza, že Francúzovo zranenie nie je až také vážne a krídelník by sa mal vrátiť do 2-3 týždňov. Podobne Helena Condis z rádia Cadena COPE uvádza: 3 týždne voľna a otázny štart v zápase proti Manchestru United na Camp Nou 16. februára. To boli pocity, ktoré mali prevládať v šatni tesne po skončení zápasu proti Girone. Na druhej strane Adria Albets z Cadena SER uvádza 3-4 týždne oddychu od futbalu. Po návrate tímu z Girony do Ciutat Esportiva sa Francúz podrobí ďalším testom.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Aktuálne to vyzerá na nadtrhnutý stehenný sval na ľavej nohe, informuje Marta Ramon z katalánskeho rádia RAC1. Presný sval však neuviedla. Bez tak je veľmi nepravdepodobné, aby Francúz nastúpil v prvom zápase proti Manchestru United. Javi Miguel z madridského denníka AS, ktorý má veľmi dobré kontakty na lekárskom oddelení FC Barcelona, uviedol, že Dembélé by mal pauzovať 2-3 týždne a prognóza je veľmi optimistická.

zdroj: RAC1 Cadena SER as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-01-28 20:33:12
No nič.. lepšie ako pauzovať pol roka. Dúfam že to ostane pri čo najmenej a vráti sa čím skôr. Bude chýbať...
2023-01-28 21:03:35
Raphinha má teď šanci ukázat,co v něm je....