Záložník zabezpečil Barcelone plný bodový zisk vo včerajšom zápas proti Girone na Montilivi. Pedri po stretnutí poskytol krátke vyjadrenie pre médiá, podobne ako Gavi.

Pedri včera odohral svoj 100. zápas v drese Blaugranas, pritom má len 20 rokov. Toto malé jubileum oslávil aj gólom. V rozhovore pre DAZN uviedol: "Tréneri mi vždy hovoria, že musím strieľať viac gólov a teraz mi to tam padá. Som naozaj šťastný, že dostávam tieto šance a využívam ich."

"Cítim sa pohodlnejšie, keď som často v kontakte s loptou, ale vpredu každý rád strieľa góly. Dostávam sa viac dopredu, aby som sa pokúsil niečím prispieť," pokračoval.

Pokiaľ ide o koncovku zápasu, v ktorej sa Barcelona opäť zapotila, Pedri priznal, že v "poslednom čase sa nám nedarí rozhodnúť zápas. Máme s tým problémy. Aj mužstvo, ktoré inkasuje gól, sa snaží pritlačiť a vyrovnať. Na ihrisku Girony fanúšikovia tlačili a vy sa môžete dostať pod tlak," dodal.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

K médiám prehovoril aj Gavi, ktorý vysvetlil, že "Xavi nám hovorí, že si musíme udržať čisté konto a že góly prídu. A to aj robíme." Ďalší fantastický zápas vychytal Ter Stegen, ktorý neinkasoval gól v 14 z 18 ligových súbojov. Čo sa týka svojich výkonov, Gavi jednoducho zdôraznil, že "sa snažím odovzdať pre mužstvo maximum a urobiť všetko, o čo ma tréner žiada."

Gavi na záver pochválil Pedriho, keď doplnil: "Je to skvelý futbalista, každý to vie, a aj ja mám veľkú radosť z jeho gólu."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

1 komentár
2023-01-29 10:35:14
Myslim , ze napr taky kunde by mal prestat snivat ze bude raz golovym bombarderom a radsej by sa mal sustredit na posielanie lopt klucovym hracom namiesto strielania do oblokov a to sa tyka aj baldeho. Hoci hraju vyborne na svojich postoch nie su predurceni na hviezdnu drahu strelcov