Januárové prestupové obdobie sa včera skončila a Katalánci sa musia sústrediť na dnešný náročný výjazdový súboj na pôde Realu Betis. Barcelona potrebuje vyhrať, aby si udržala 5-bodový náskok na čele tabuľky Primera Division pred Realom Madrid.

Barcelonu čaká vo februári náročný program a viacerým hráčom hrozí suspendácia. Práve títo hráči si budú musieť už v dnešnom zápase proti Betisu dávať veľký pozor. Ak totiž dostanú ešte jednu žltú kartu, nasledujúce ligové stretnutie vynechajú kvôli suspendácii. V ohrození sú štyria hráči Blaugranas.

Sú to Sergio Busquets, Ronald Araujo, Ferran Torres a Gavi. Všetci v tejto sezóne La Ligy nazbierali po štyri žlté karty a v prípade, že si pripíšu ďalšiu, budú chýbať v nadchádzajúcom ligovom zápase proti Seville. Okrem týchto štyroch hráčov Barcelony hrozí suspendácia aj trénerovi Xavimu Hernandezovi. Tréner dostal v La Lige štyri žlté karty, vrátane jednej minulý víkend, keď Barcelona čelila Girone.

Okrem týchto členov prvého tímu hrozí suspendácia aj Ousmane Dembelemu kvôli štyrom žltým kartám. Krídelník je však momentálne zranený, keďže si koncom minulého mesiaca privodil zranenie.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

zdroj: barcauniversal.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-02-01 13:09:13
Ferran asi nebude hrat, takze je v bezpeci. A Betis nema vlastneho zapasnika typu Savic, tak naco by Xavi potreboval Ferrana?
2023-02-01 13:24:07
Dembele by mohol robit bordel na lavicke / tribune, nech sa vykartuje radsej teraz :)