FC Barcelona sa v nedeľu v rámci 20. kola španielskej ligy stretne so Sevillou. Napriek slabej forme andalúzskeho tímu v tejto sezóne je tím Jorgeho Sampaoliho vždy ťažkým súperom a ani tentoraz to nebude inak.

Ako informuje madridský denník AS, Xavi Hernández už pripravil pre svoj tím ďalšiu výzvu pred nedeľňajším zápasom proti Seville na Camp Nou. Aby tréner motivoval svoj tím, poskytne hráčom dva dni voľna, ak sa im zajtra podarí získať tri body. Ak sa to nepodarí, hráči sa budú musieť uspokojiť s jedným dňom voľna.

Treba pripomenúť, že od príchodu Xaviho na lavičku FC Barcelona sa v šatni zaviedli takéto odmeny, ktoré majú hráčov ešte viac motivovať. Výzvy alebo challenges, ako ich nazývajú v tíme, zvyčajne zahŕňajú dni voľna, hoci sa vyskytli aj pozvania na obedy alebo večere.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Najčastejšie sa opakujúcou výzvou je víťazstvo v zápase, ktoré zvyčajne znamená deň voľna navyše. Niekedy hráči dostanú ďalšie úlohy v samotnom zápase, napríklad vyhrať prvý polčas o dva góly alebo udržať čisté konto. Ak sa teda barcelonskému tímu podarí túto nedeľu poraziť Sevillu, hráči dostanú od Xaviho deň voľna navyše a budú si môcť v utorok a stredu oddýchnuť.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-02-04 20:31:12
Asi by som bol prisnejsi,ak nebudu doma so Sevillou /ktora sa trapi tento rok/ 3 body- ziadne volno!