Ferran Torres začal svoje dobrodružstvo na Camp Nou vo veľkom štýle, no postupne jeho forma upadla a v tejto sezóne zohráva v prvom tíme Blaugranas len druhoradú úlohu. Katalánsky denník Sport v každom prípade tvrdí, že Xavi dôveruje útočníkovi aj naďalej.

Dvadsaťdvaročný útočník prestúpil na Camp Nou v januári minulého roka z Manchestru City za 55 miliónov eur plus bonusy. A hoci sa vyskytlo niekoľko horších zápasov, Torres aj tak zohral dôležitú úlohu na ceste Barcelony k druhému miestu v La Lige. V tejto sezóne to však s útočníkom Barcelony ide z kopca. Postupne sa prepadol na posledné miesto v hierarchii útočníkov.

Katalánsky denník Sport v každom prípade uvádza, že Xavi stále verí v Torresa a chce ho dostať opäť do formy, aby pomohol tímu v rozhodujúcej fáze ročníka. Xavimu sa niečo také podarilo urobiť v Raphinhom či Kessíem. O rovnaký výsledok zabojuje aj v prípade Ferrana Torresa, keďže na Barcelonu teraz čaká množstvo dôležitých stretnutí.

KLIKNI SEM a podpor projekt ForcaBarca.sk! Ďakujeme! 

Na druhej strane sa v posledných týždňoch diskutuje o ďalšej budúcnosti Torresa v klube a to vzhľadom na jeho podpriemerné výkony. Xavi mu však naďalej verí a považuje ho za cenného hráča vďaka jeho schopnosti hrať na ktorejkoľvek pozícii v ofenzíve a pochopeniu hry. Torres si momentálne vôbec neverí, no Xavi sa pokúsi jeho situáciu zmeniť k lepšiemu. Nechajme sa prekvapiť, čo sa to nakoniec podarí.

zdroj: sport.es
zfoto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2023-02-07 11:05:24
torres bol omyl, treba si to priznat a co najlepsie predat
2023-02-07 11:14:27
Torres skonci ako Gomes....skor ci neskor....on to ma v hlave....nie ze by nevedel....