Barcelona pokračuje v hľadaní ďalších neobjavných futbalových skvostov a tentoraz sa zamerala na Srbsko. Pozornosť klubu upútal najmä istý Stefan Mitrović a otec 20-ročného futbalistu Crvenej Zvezdy priznal záujem Barcelony.

"Ako otec musím povedať, že áno, Barça nás kontaktovala, rovnako ako iné kluby," napísal na Twitteri otec hráča Ivan Mitrović, ktorý citoval predchádzajúce vyjadrenia športového riaditeľa Crvenej Zvezdy Zvezdana Terzića, ktorý potvrdil, že 20-ročný krídelník je na zozname želaní Barcelony v letnom prestupovom období. "Nedávno sme za neho dostali konkrétne ponuky od troch veľkých klubov. Sú to závratné čísla. Nedohodli sme sa, pretože už hral za Radnički a Crvenu Zvezdu (...) a podľa pravidiel FIFA môže hráč v jednej sezóne podpísať zmluvu s tromi klubmi, ale hrať len za dva. Nepredali sme ho len z tohto dôvodu, pretože by nebol schopný hrať za tento klub. Ponuky na šesť miliónov eur sme odmietli," povedal Terzić.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Zaujímavosťou je, že otec krídelníka ďalej na Twitteri zverejnil video svojho syna, ktoré naznačuje prestup do Barcelony, ako aj informácie z portálu Mozzart Sport, že Atlético a Hertha Berlín ponúkli za hráča 5 miliónov eur, ale srbský klub aj tieto ponuky odmietol.

Stefan Mitrović je srbský krídelník narodený 15. augusta 2002, ktorý má aj kanadský pas. V tejto sezóne strelil v 26 zápasoch 5 gólov a zaznamenal 3 asistencie. 24. septembra 2022 Mitrović skóroval pri svojom debute v seniorskej reprezentácii Srbska, keď nastúpil na posledných 6 minút zápasu proti Švédsku (4:1). Transfermarkt odhaduje hodnotu mladíka na 2,5 milióna eur.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-02-07 23:16:33
Vyzerá celkom dobre, rýchlosť má