Tréner Villarrealu Quique Setien na tlačovej konferencii po prehre svojho tímu s Blaugranas priznal, že súper bol veľmi silný, ale zároveň povedal, že remíza by bola najspravodlivejším výsledkom.

"Už vopred sme vedeli, že budeme hrať proti skvelému tímu, ktorý sa nachádza vo výbornom momente. Má to nadšenie a všetko mu vychádza. Mali sme niekoľko šancí, ale chýbalo nám trochu inšpirácie. Remíza by bola spravodlivejšia. Cítili sme sa prekonaní a bránili sme s veľkými ťažkosťami."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

"Neboli sme si istí, či budú hrať so štyrmi záložníkmi. Zámerom bolo vyrovnať počty v tejto oblasti. Je škoda, že sme prišli o Coquelina, ktorý nám veľmi pomáhal. Myslím si, že bol najlepšou možnosťou. Nehrali sme zle, ale tento tím Barcelony je veľmi dobrý. Hrá s veľkou rýchlosťou. V Barcelone sa tiež niečo veľmi zmenilo: hra bez lopty. Výborne zakladajú presing."

"Tieto tri prehry v rade nás od týchto tímov na čele tabuľky príliš nevzdialia. Prehrali sme tri zápasy, čo je rovnaký počet, ako sme predtým vyhrali. To by nás vôbec nemalo znepokojovať. Rozdiely sú minimálne a víťazstvá sú už za rohom.... rovnako ako prehry."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-02-13 11:48:03
nic v zlom ale tento trener je jednym z najnaivnejsich trenerov akych som videl ten jeho hura fotbal nefunguje absolutne vobec ked bol v barcelona premrdal aj nemozne prakticky daroval ligu realu za 5 alebo 6 zapasov traparen s bayernom pamatam si zapas villarealu proti realu v pohary kde villareal vyhraval 2:0 a on stiahol defenzivneho zaloznika a dal tam dalsieho kridelneho utocnika a hrali dalej hura fotbal miesto toho aby to zatvorili real otocil zapas za polcas na 2:3 tento klaun nech nerozprava nic o zasluzenych remizach o futbale vie toho pramalo