Gavi poskytol rozhovor po výhre nad Cádizom. Záložník priznal, že ho veľmi teší vydarený zápas v podaní Ferrana Torresa. Pre mikrofónmi sa objavil aj Éric García a ten bol zas spokojný so šancou, ktorú dostal od Xaviho.

"Sme veľmi šťastní z víťazstva a z toho, že sme opäť o osem bodov pred Realom. Je to dobrý náskok, ale musíme ísť ďalej, pred nami je ešte veľká časť sezóny. Dva góly, ktoré sme strelili v prvom polčase, boli kľúčové, pretože nám nakoniec priniesli víťazstvo. Dnes som hral bližšie k pravej strane, ale nech odo mňa tréner žiada čokoľvek, vždy sa snažím odovzdať maximum."

"Som veľmi šťastný za Ferrana, je to dobrý priateľ celej šatne a máme z neho radosť. Zablahoželal som aj Angelovi, strávil som s ním veľa rokov od kategórie Infantil. Je to veľmi dobrý hráč a veľmi nám pomôže."

Éric García

"Bolo veľmi dôležité dobre začať, v poslednom čase to bolo pre nás proti nim veľmi ťažké. Boli sme pozorní a využili sme tých päť záverečných minút prvého polčasu, keď sme rozhodli zápas. V druhom polčase tam bol trochu strach, ale dominovali sme v strede poľa. Teraz musíme ísť vo všetkých týchto ligových zápasoch naplno a nazbierať ďalšie tri body. Uvidíme, ako na tom budeme, keď nastúpime proti Realu."

"Všetci sme si vedomí kvality, ktorá je v tomto tíme, spoluhráči si počínajú veľmi dobre. Keď dostaneme šancu, je to naša chvíľa, aby sme sa zahryzli a vyvolali u trénera pochybnosti. Sezóna je dlhá a my mu chceme dokázať, že budeme bojovať. Trénujem na 100% a chcem ukázať, že ak dostanem šancu, využijem ju."

zdroj: Movistar
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-02-20 18:16:55
Buduci kapitan