Tréner Manchestru United Erik Ten Hag na tlačovej konferencii pred odvetným zápasom 1/16-finále Európskej ligy proti Barcelone priznal, že jeho zverenci musia ukázať svoju najlepšiu verziu, aby postúpili. Holanďan tiež zhodnotil absencie Pedriho a Gaviho a potvrdil, že sa nedávno stretol so Sirom Alexom Fergusonom.

"Budeme ešte trénovať. Dúfam, že Harry Maguire a Antony budú k dispozícii. Anthony Martial hrať nebude."

"Zmeny oproti prvému zápasu? Zajtra uvidíte, čo urobíme inak. Máme určitú predstavu."

"Všetci chceme hrať veľké zápasy. Keď sme boli mladí, snívali sme o tom. Naozaj nás to veľmi baví, máme veľkú túžbu a hru si užívame. Musíme zo seba vydať to najlepšie."

"Myslím si, že prvý zápas proti Barcelone bol veľmi dobrý, na najvyššej úrovni, s dvoma ofenzívnymi tímami, ktoré chcú vysoko pressovať. Úroveň bola dobrá a podarilo sa nám dosiahnuť pre nás dobrý výsledok."

"Výdavky v súčasnom svete futbalu? Existujú pravidlá a každý ich musí dodržiavať. Nie som s nimi úplne oboznámený, nie je to moja práca."

"Večera s Fergusonom? Vždy som sa rád rozprával s ľuďmi, ktorí majú bohaté vedomosti a skúsenosti. Manchester United je jeho klub. Chce vidieť futbalistov hrať dobre. Bol to dobrý večer."

"Absencia Pedriho a Gaviho? Neviem, čo Xavi plánuje. Gavi a Pedri sú skvelí futbalisti, ale Barcelona má hráčov, ktorí ich môžu nahradiť. Zajtra postaví veľmi dobrý tím. Ak chceme vyhrať, musíme byť v najlepšej forme."

zdroj: marca.com
foto: twitter/manchesterunited

Diskusia

2 komentáre
2023-02-22 15:57:53
Nie, nemá hráčov ktorí ich môžu nahradiť :D
2023-02-22 15:58:02
Alibisticke vyhlasenie.