Zverenci Xaviho Hernándeza večer odohrajú náročnú odvetu 1/16finále Európskej ligy proti Manchestru United a to na Old Trafford. Vybojovať postup do ďalšieho kola bude extrémne náročné. No nie nemožné.

V zápase proti Manchestru United sa Xavi pravdepodobne spoľahne na už osvedčenú defenzívu, ktorá v lige exceluje. V strede poľa má tréner Kataláncov pomerne veľký problém, keďže nemôže využiť zraneného Pedriho a suspendovaného Gaviho. V zálohe sa tak môžu predstaviť Busquets, De Jong, ako aj Sergi Roberto. Štyroch záložníkov pravdepodobne neočakávame kvôli nedostatku kľúčových hráčov pre túto formáciu. V útoku sa Xavi spoľahne zrejme na Rafinhu a Roberta Lewandowskeho a doplní ich Ferran Torres, ktorý v poslednom ligovom stretnutí odohral veľmi dobrý zápas a zaslúži si ďalšiu šancu.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Marca

Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Varane, L. Martínez, Shaw, Casemiro, Fred, Sancho, B. Fernandes, Rashford a Weghorst.

Barcelona: Ter Stegen, Kounde, Araujo, Christensen, Balde, Busquets, De Jong, Sergi Roberto, Raphinha, Lewandowski a Ferran Torres.

Pohľad denníka AS

Pohľad denníka Mundo Deportivo

zdroj: sport.es marca.com as.com mundodeportivo.es
foto: sport.es marca.com as.com mundodeportivo.es

Diskusia

2 komentáre
2023-02-23 10:35:26
Stegen - Balde, Christensen, Araujo, Kounde - Roberto, Frenkie, Kessie - Torres, Lewandwoski, Raphinha.
2023-02-23 12:04:55
Stegen - Balde, Christensen, Araujo, Kounde - Busi, Kessie, FDJ - Torres, Lewa, Raphinha