Barcelona se loučí s Evropskou ligou hned v prvním kole, Manchester United totiž vstřelil v celkovém součtu o jeden gól navíc. Výsledek okomentoval jako první Jules Koundé, který byl z porážky zjevně zklamán. 

Pocity

„Bolí to, když vypadnete. Hodně. První poločas jsme odehráli dobře, v tom druhém jsme dostali gól moc rychle. Jak se zápas vyrovnal, ztratili jsme kontrolu. Jsme zklamaní.” 

Soupeř

„Musíme je také ocenit, ve druhém poločase zařadili na vyšší rychlostní stupeň. Ztížili nám to. Bojovali jsme, ale jsme zklamaní. Je mi líto fanoušků, kteří sem dnes přišli nás podpořit. Chtěli jsme vyhrát celou soutěž.” 

Další vypadnutí z Evropy

„Myslím si, že v Lize mistrů jsme měli hodně hráčů zraněných a soupeři byli navrch kvalitnější. Z toho musíme vyvodit závěry. Musíme udělat krok vpřed a jsem si jistý, že se tak stane v příští sezóně. Neřekl bych, že jsme selhali kvůli tomu, jak jsme hráli. Hráli jsme zkrátka proti týmu, který je na tom velice dobře. Jsme mladý kádr a musíme se nadále rozvíjet.” 

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter.com/fcbarcelona

Diskusia

2 komentáre
2023-02-23 23:40:05
Práve Kounde mi prišiel v tomto dvojzápase dosť mizerný, Balde bol v predu celkom šikovný ale vzadu to vôbec nezvládal, FDJ tradične pomalý a len posúval lopty bez nápadu, Lewa je pre mňa veľkým sklamaním, po začiatku sezóny sa úplne stratil, Torres, Raphina, Dembo, s nimi by som sa rozlúčil, aj keď urobia 10 kľučiek, zakončenie príšerné a Fati asi hosťovanie, možno sa dostane do formy. Rozhodne za tie milióny, čo sme vyhodili na poslily, malo byť viacej muziky.
AndreasGerardi Premium
2023-02-24 06:58:54
Ja som spokojný. Ten dvojzápas mohol dopadnúť akokoľvek. V kontexte toho, aku náladu a skepsu som tu čítal po prvom zapase, keď sme stratili Pedriho a Gaviho spolu s Dembelem, nikto netušil zloženie útoku, ten dvojzápas sme odohrali viac ako dobre. Rozhodli fakt len detaily. Hlavne to, že celý útok je bez formy a Roberto nieje ani Pedri ani Gavi. Šírka kádra je dôležitá a to sa ukázalo aj včera večer