Tréner Manchestru United na tlačovej konferencii po víťazstve nad Barcelonou priznal, že poraziť lídra španielskej ligy bol veľký úspech. Holanďan zdôraznil, že to dodáva vieru, že poraziť je možné každého.

Víťazstvo

"Je úžasné, že sme dokázali poraziť Barcelonu, ktorá je na čele ligy, osem bodov pred Realom Madrid. Keď porazíte takýto tím, musíte v tom pokračovať a získať sebavedomie, aby ste sa rozvíjali."

Fred

"Bol to on, kto strelil gól v druhom polčase. Bol veľmi kritizovaný, ale mal veľmi dôležitú úlohu. Musel zastaviť De Jonga, byť ako komár. Je brilantný. Zaznamenal asistenciu a strelil gól."

Príhovor v polčase

"Musel som len zdôrazniť, že v prvom polčase sme boli trochu pomalí. Nevyužívali sme dostatočne priestory, ktoré sme mali."

Viera

"Na vybudovanie tímu je potrebná stratégia, rast sily a sebadôvera, ale aj výsledky. Keď porazíte Barçu, ktorá je jedným z najlepších tímov v Európe, vaše sebavedomie stúpne. Veríte, že môžete poraziť kohokoľvek."

Barcelona

"Keď je tím prvý v La Lige, osem bodov pred Realom Madrid.... Máme potenciál poraziť každý tím, ak urobíme všetko správne. Ak budeme dodržiavať pravidlá, budeme mať disciplínu a tímového ducha, myslím si, že môžeme dosiahnuť veľa."

Hra

"Mám rád rýchlosť. Nemám rád statický a nudný futbal. Mám rád zábavu a hru s rýchlosťou."

zdroj: marca.com
foto: twitter/manchesterunited

Diskusia

2 komentáre
2023-02-24 11:13:55
To su take recicky... Nam chyba este mozno pol kroku alebo krok. Super bol hratelny, mozno ak by brankar chytil cosi naviac, neviem , bolo tam jedenast ludi.
2023-02-24 14:00:19
,,že pol kroka,alebo krok,,,🤣🤣🤣,,,dokedy budeme naň čakať,,???