FC Barcelona na sociálnych sieťach oznámila, že Ansu Fati si poranil ľavé koleno. Médiá v súčasnosti informujú, že nejde o nič vážne a mladík vynechá len nedeľňajší zápas proti Almeríi.

"Ansu Fati utrpel počas [dnešného] popoludňajšieho tréningu pomliaždeninu ľavého kolena. Je mimo hru a dostupný bude podľa vývoja situácie," uvádza sa vo vyhlásení, ktoré zverejnila Barcelona.

Toni Juanmarti z Relevo však upokojuje situáciu: "Nie je to nič vážne, len silné narazenie. Štáb očakáva, že Ansu bude pripravený na semifinále Kráľovského pohára proti Realu Madrid 2. marca." Je však isté, že 20-ročný hráč v nedeľu proti Almeríi hrať nebude. Javi Miguel z madridského denníka AS potvrdil, že Ansu bude mimo hru 5 až 7 dní. Na semifinále Kráľovského pohára proti Realu Madrid zrejme bude dostupný.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2023-02-24 22:54:24
Škoda akurát proti Almerii by som mu šancudal , no po posledných výkonoch by som ho do zápasu Kráľovského pohára neposlal ani ako náhradníka
2023-02-24 23:35:49
Kým má hodnotu predať .. je mladý to áno ale odkedy mal to zranenie ani nehrá nič a často je zranený .. bojí sa ukázať to čo sa od neho očakáva .. takých talentov bolo aj bude v La Masií ..